Keppihevoset

Kivoga Keppihevoset ovat harrastuskäyttöön suunniteltuja, uniikkeja ja käsityönä valmistettuja kaavoituksesta viimeiseen harjalankaan.

Keppihevoset ommellaan erikoisvahvalla ompelulangalla tukikangasta käyttäen. Merkit, tähdet ym. ommellaan päälle, suuremmat kuvioinnit upotetaan. Varjostukset ja kuviot maalataan kankaaseen. Keppihevoset täytetään tuhdisti ja keppi kiinnitetään tukevasti. Silmät ovat keinonahkaa ja ne ommellaan kiinni. Korvat kovitetaan kevyesti, joten ne säilyttävät muotonsa. Harjalangat kiinnitetään ompelulankaan samalla ommellen keppihevoseen. Harja on helppo irrottaa myöhemmin vaihtoa varten.

Kivoga Keppihevoset eivät ole leluja, eivätkä ne sovellu lasten leikkeihin. Keppihevosissa ja niiden varusteissa on pieniä osia sekä pitkiä nauhoja ja nyörejä, jotka saattavat aiheuttaa vaaratilanteen esim. tukehtumisen, joten tuotteet on pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Ei suositella alle 14-vuotiaille.

Valikoimasta löytyy yleensä heti valmiita keppihevosia. Otan vastaan myös tilauksia tilauskeppihevosista.  Tältä sivustolta löydät myös vinkkejä keppihevosen valintaan ja hoito-ohjeita. Kuvagalleriasta voit selailla kuvia aiemmin tekemistäni keppareista.

Vastaan mielelläni kysymyksiin ja autan keppihevosen valinnassa tai suunnittelussa! Ota yhteyttä sähköpostilla

Luo kotisivut ilmaiseksi!