Korut

Kivogan korut ovat uniikkeja yksittäiskappaleita tai piensarjoja, joten toista samanlaista ei heti tule vastaan. Ideat koruihin saan luonnosta, saaristosta ja luonnonmateriaaleista sekä uusiokäyttöön inspiroivasta materiaalista. Koruja tehdessäni pyrin valitsemaan ekologisesti ja käyttämään materiaaleja luovasti. Olen esimerkiksi tehnyt tyttäreni vanhasta mekosta kukkakorviksia, rikkinäisistä muovipusseista "paljetteja", rikkoutuneiden korujen helmiä ja muita osia olen myös hyödyntänyt koruissa jne. Huovutusvillaa ja kasvivärjättyjä puuhelmiä olen hankkinut lähitoimittajilta.

Yksi mielestäni kaunein materiaali on tuohi. Koruja tehdessä jätän tuohen pinnan mahdollisimman alkuperäiseen muotoonsa. Rakastan sen värejä, rouheutta ja tuntua. Pintakäsittelynä käytän esim. öljyä tai lakkaa, joten koru kestää käyttöä ja säilyy kauniina pitkään. Muutenkin tykkään tehdä koruja, joissa on käsintehdyn tuntua. Se tekee niistä uniikkeja ja niissä näkyy oma käsialani. Kasvivärjättyihin helmiin ihastuin myös ensinäkemältä. Niissä on ihanan pehmeät värit, jotka inspiroivat minua myös tekemään itse kasveista musteita ja värejä maalaamiseen. Valikoimasta löytyy tällä hetkellä myös Origami-korviksia, joissa olen käyttänyt uusiokäyttö/kierrätysmateriaalia sekä villasta huovutettuja korvakoruja ja rintakoruja/hattuneuloja. Löysinpä kerran laatikon pohjalta kutistemuoviakin, jota ei oltu käytetty aikanaan loppuun. Siitä piirtelin muutamia korviksia, jottei kerran hankittu materiaali mene hukkaan.


Korujen metalliosat, kuten korvakorukoukut, renkaat ym. ovat kuitenkin uusia ja lähitoimittajalta hankittuja, ellei toisin mainita. Korumetalliksi olen valinnut kirurginteräksen, koska se on kestävä ja hyvin siedetty materiaali. Se säilyy tummumattomana, eikä naarmuunnu tai kulu helposti. Se ei myöskään yleensä aiheuta allergiaoireita.

Oletko sinä jo löytänyt iloa ja hauskuutta tuovat kesäkorut? Selaa valikoimaa, just SUN korut saattaa odottaa löytäjäänsä!

Muista lukea tilausohjeet ja -ehdot toimitusehdoista. Tilatessasi hyväksyt ne. Tilaa helposti alla olevalla tilauslomakkeella.


Tilauslomake:

Täytä alla oleva lomake ja lähetä. Yhteystietoihin nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tilaukseni kohtaan luettele tilaamasi tuotteet. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!