Myynti-keppihevoset

Tällä sivulla esitellään valmiit keppihevoset. Keppihevoset ovat myynnissä kivogadesign.etsy.com.

Lisätietoa Kivoga Keppihevosista ja miten ne valmistetaan löytyy sivulta Keppihevoset ja sen alavalikosta löytyy valintaan (mm. keppihevosten koko kuvina) ja hoitoon liittyvää tietoa. Lisätietoja saa kysellä myös sähköpostilla kivogadesign@gmail.com.


Käsintehty uniikki punaruunikko 

Myynnissä kivogadesign.etsy.com


Käsintehty vuonohevonen

Myynnissä kivogadesign.etsy.com


Miniatyre keppihevoset

Myynnissä kivogadesign.etsy.comSuomenhevonen "Cookiedough"

Uniikki käsintehty iso ja lempeä Cookiedough on ruskeaa aalto-velboaa, harja luonnonvalkoista 7-veljestä. Turvan valkoiset kuviot, silmät ja sieraimet on ommeltu kiinni. Kuvissa näkyvät suitset ja ohjat sisältyvät hintaan. Suitset ovat keinonahkaa, ohjat puuvillanauhaa. Keppihevosen koko XL, paino 745 g, keppi 42 cm. Toimitetaan keppi kiinnitettynä, suitset päälle puettuna eli käyttövalmiina.

MYYTY!  kivogadesign.etsy.comArabianhevonen "White lightning"

Uniikki käsintehty Arabianhevonen on valkoista aalto-velboaa, harja valkoista 7-veljestä. Turvan väritys on maalattu, sieraimet huopaa. Silmät ja sieraimet on ommeltu kiinni. Keppihevosen koko M, paino 605 g, keppi 40 cm. Toimitetaan keppi kiinnitettynä eli käyttövalmiina.

Myyty! kivogadesign.etsy.com


"Taika"

Uniikki käsintehty keppihevonen on vaaleanruskeaa karvakangasta, tuuhea harja kinuskin väristä villalankaa. Silmät ja sieraimet on ommeltu kiinni. Kuvissa näkyvät suitset timanttipannalla ja ohjat sisältyvät hintaan. Suitset ovat keinonahkaa, ohjat pyöreää puuvillanarua. Keppihevosen koko L, paino 640 g, keppi 37 cm. Toimitetaan keppi kiinnitettynä, suitset päälle puettuna eli käyttövalmiina.

MYYTY! kivogadesign.etsy.comTummaruunikko "Musca"

Uniikki käsintehty keppihevonen on tummanruskeaa aalto-velboaa, harja mustaa 7-veljestä. Silmät, sieraimet ja tähti ommeltu kiinni. Kuvissa näkyvät suitset ja ohjat sisältyvät hintaan. Suitset ovat keinonahkaa, ohjat puuvillanauhaa. Keppihevosen koko M, paino 600 g, keppi 38 cm. Toimitetaan keppi kiinnitettynä, suitset päälle puettuna eli käyttövalmiina.

MYYTY! kivogadesign.etsy.comMYYTY!  kivogadesign.etsy.com

Luo kotisivut ilmaiseksi!