Toimitusehdot

Yleistä

Kivoga Design, y-tunnus: 3338928-6, myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille EU-alueelle. Nämä toimitusehdot soveltuvat tuotteiden tilaamiseen sähköpostilla verkkosivustoltamme sekä vastaaviin toimituksiin.

Tuotteita on myynnissä myös Kivoga Design:n Etsy-kaupassa. Etsystä tilattaessa noudatetaan siellä sovellettavia toimitusehtoja.

Nämä toimitusehtomme ovat voimassa 18.2.2024 alkaen. Voimme muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti aika ajoin, joten tutustuthan toimitusehtoihimme joka kerta etukäteen kun tilaat tuotteita verkkosivustoltamme.


Tuotteet ja tuotehinnat

Verkkosivuston tuotteiden ominaisuudet ja hinnat on esitetty kunkin tuotteen tuote-esittelyn yhteydessä. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin, joten tarkastathan ko. hinnat ennen kuin lähetät tilauksen. 


Keppihevosten käyttö

Kivoga Designin suunnittelemat keppihevoset ovat käsityönä valmistettuja ja harrastuskäyttöön suunniteltuja. Keppihevoset eivät ole leluja, eivätkä ne sovellu lasten leikkeihin. Keppihevosissa ja niiden varusteissa on pieniä osia sekä pitkiä nauhoja ja nyörejä, jotka saattavat aiheuttaa vaaratilanteen esim. tukehtumisen, joten tuotteet on pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Ei suositella alle 14-vuotiaille.


Toimituskulut

Toimituskulut Suomessa (Ahvenanmaata lukuun ottamatta) riippuvat tilattavista tuotteista, niiden koosta ja painosta. Kaikki toimitusvaihtoehdot ja -kulut löydät valikosta kohdasta "Toimituskulut". Toimituskulut veloitetaan aina tilaamiesi tuotteiden hinnan lisäksi. Tilauksesi toimituskulut määräytyvät suurimman/painavimman tuotteen toimituskulujen mukaan.


Tilaaminen ja sopimus

Voit tilata tuotteita verkkosivustoltamme lähettämällä Tilauslomakkeen tai vapaamuotoisen viestin sähköpostilla. Mainitse viestissä: Tilaajan tiedot; nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja haluttu maksutapa sekä tilattavat tuotteet selkeästi tuotteen nimeä ja/tai numeroa käyttäen (jos esim. värivaihtoehtoja on useampia). Ennen tilauksen tekemistä lue toimitusehdot huolellisesti läpi. 

Täytäthän tilauksen huolella. Puutteellisten tilausten käsittely saattaa viivästyttää toimitusta tai jopa johtaa sen hylkäämiseen.

Tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, joten ethän maksa tilaustasi ennen kuin olet saanut tilausvahvistuksen ja varmistuksen siitä, että tilaamasi tuotteet ovat vielä saatavilla.

Valmiit myynti-keppihevoset voitte tilata kivogadesign.etsy.com. Etsystä löydät tiedot ja toimitusehdot, jotka ovat voimassa sieltä tilatessa.

Tilauskeppihevoset tilataan erillistä tilauslomaketta käyttämällä. Lomake-mallin löydät "Tilauskeppihevonen"-sivulta  ja valikosta "Tilauskeppihevosen tilauslomake". Tilauskeppihevonen maksetaan vasta, kun keppihevonen on valmistunut ja olet kuvien perusteella hyväksynyt sen. Samalla kertaa voit tilata myös muita tuotteita lisäämällä niiden tiedot selkeästi viestin alkuun tai loppuun. Samassa tilauksessa mahdollisesti tilaamasi tuotteet voitte maksaa heti ja tuotteet toimitetaan 1-4 päivän kuluessa. Silloin niiden hintaan lisätään toimituskulut. Tilauskeppihevonen toimitetaan sen valmistuttua ja sen hintaan lisätään myös toimituskulut. Kaikki tuotteet voidaan toimittaa myös tilauskeppihevosen kanssa samaan aikaan, jolloin ne tulevat keppihevosen toimituskuluilla. Mainitse tilauksessasi, haluatko kaikki tuotteen tilauskeppihevosen mukana vai lähetetäänkö muut tuotteet aikaisemmin.

Tilatessasi verkkosivustoltamme sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Ymmärrät, että hyväksymäsi ja vahvistamamme tilauksesi on, paitsi siltä osin mitä myöhemmin mainitaan peruttamisoikeudesta, sitova ja synnyttää näiden toimitusehtojen kanssa sopimuksen välillemme.


Maksaminen ja maksutavat

Maksuvaihtoehto on tilisiirto.. Maksutiedot saat sähköpostilla tilausvahvistuksen yhteydessä. Maksuaikaa tilauksen maksamiseen on 3 päivää. 

Etsyn kautta tilatessa maksuvaihtoehtoja on useita, maksaminen on helppoa ja turvallista.


Tilaus- ja maksuvahvistus

Tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus, joten annathan sähköpostiosoitteesi kun teet tilauksen. Tilausvahvistuksessa vahvistetaan myös käytetty maksutapa.

Jos emme jostain odottamattomasta syystä voi vahvistaa tilaustasi, ilmoitamme siitä sähköpostiisi mahdollisimman pian.

Etsystä tilattaessa tilaus- ja maksuvahvistus tulee Etsyn kautta.


Toimitustapa

Tilauksesi pakataan ja toimitetaan maksusuorituksen näkyessä tilillämme.

Toimitamme tilauksesi postitse. Voit myös noutaa tilauksesi. Ilmoita noudosta tilauksen yhteydessä (nouto ei mahdollista Etsystä tilatessa).


Toimitusaika

Tuotteet pakataan 1-4 päivän kuluessa + toimitusaika postitse.

Tilauskeppihevosen toimitusaika on pidempi, sen valmistamiseen varataan 2-4 viikkoa + toimitusaika postitse. 


Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla tästä meille viimeistään 14 päivän kuluttua tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta taikka, jos kyse on tavaroiden säännöllisestä toimittamisesta, ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta.

Peruuttamisilmoitus tulee tehdä peruuttamislomakkeella tai vapaamuotoisesti alla olevaan sähköpostiimme ennen tuotteiden takasin lähetystä.

Paketin noutamatta jättäminen tai vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita peruutusta tai palautusta. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta, Kivoga Design on oikeutettu perimään asiakkaalta toimitus- ja käsittelykuluja 19,90 euron arvosta. Eli paketin palautuessa meille palautamme teille maksamanne summan vähennettynä toimitus- ja käsittelykulut 19,90.

Peruutusoikeus koskee vain ja vastaavasti palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja hyvin takaisinlähetystä varten pakattuja.

Jos kauppa perutaan, tavara on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä alla mainittuun palautusosoitteeseemme. Palauttajan on tarvittaessa näytettävä toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Palauttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Näitä kustannuksia ei makseta takaisin palauttajalle.

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Palautamme vastaavasti tilauksesta maksamasi rahat viivytyksettä kuluttajasuojalain mukaisesti.

Palautusosoitteemme:

Kivoga Design/Karoliina Ratu

Koivuhaankatu 18 c 2, 21600 Parainen, Finland

+358 443234455

Yhteydenotot koskien palautuksia aina sähköpostilla! Muut yhteydenotot, tiedustelut ym. mielellään sähköpostilla tai yksityisviestein somessa. En valitettavasti pysty vastaamaan puheluihin vakituisen työni vuoksi.


Etsyn kautta tilatuissa tuotteissa palautusoikeus on 14 vuorokautta. Palautus hoidetaan Etsyn ohjeiden mukaisesti. Palauttaja maksaa myös silloin palautuksesta aiheutuvat kustannukset.


Lähetyksen tarkistus, virhe ja ongelmatilanteet

Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi. Jos tuote on kadonnut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi tai on virheellinen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän kuluessa Asiakaspalveluumme, niin sovimme miten saamme virheen korjattua. Kuluttajakaupassa noudatamme virheitten osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä. Paketin ollessa vioittunut, ilmoita siitä heti noutaessasi sitä Postista. Lisätietoja posti.fi.


Asiakaspalvelu

Autan sinua mielelläni tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä. Otathan yhteyttä sähköpostitse:

kivogadesign@gmail.com


Vastuunrajoitus

Kivoga Design ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä tai muusta vahingosta paitsi siihen asti kuin pakottava määräys kuluttajanasuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.


Erimielisyydet

Pyrimme sopimaan tilaustasi koskevat mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti sopimalla, joten otathan ensisijassa yhteyttä Asiakaspalveluumme sopiaksemme asian.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Luo kotisivut ilmaiseksi!