Usein kysytty

Tilaaminen, maksaminen ja palautus

1. Miten teen tilauksen?

Kivogan tuotteet tilataan valmista tilauslomaketta käyttämällä, vapaamuotoisesti sähköpostilla. Tilauskeppihevoset tilataan erillisellä lomakkeella. Tilausohjeet ja -ehdot löytyvät kaikki kohdasta Toimitusehdot. Osa tuotteista myynnissä Etsyssä ja  tilataan kivogadesign.etsy.com.

2. Miten maksan tilaukseni?

Maksuvaihtoehtona on tilisiirto, maksutiedot saat sähköpostilla. Etsystä tilatessa maksuvaihtoehtoja on valittavana monipuolisesti (esim. luottokorttimaksu. Klarna).

3. Onko tilaaminen turvallista?

Tuotteiden tilaamista koskevat Suomen kuluttajasuojalain mukaiset säädökset. Tarkemmat ohjeet löytyvät kohdasta Toimitusehdot. Kivoga haluaa asiakkaidensa olevan tyytyväisiä niin tuotteisiin kuin palveluun, joten olethan rohkeasti yhteydessä, jos jokin asia mietityttää. 

Myös Etsystä tilatessa ostaminen ja maksaminen on turvallista. 

Otathan yhteyttä myös epäselvissä tai ongelmatilanteissa heti minuun, jotta saadaan ne selvitettyä kaikkia miellyttävällä tavalla. T. Karoliina

4. Onko minulla peruutusoikeus ja palautusoikeus tilaukseeni?

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus purkaa sopimus 14 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta. Ilmoita palautuksesta sähköpostilla esim. peruuttamislomaketta käyttämällä ennen tuotteiden palauttamista. Asiakas vastaa itse palautuksesta aiheutuvista kustannuksista. Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen tai vastaanottamisesta kieltäytyminen ei ole peruutus/palautus. Tarkemmat tiedot löytyvät kohdasta Toimitusehdot. 

Myös Etsystä tilatessa palautusoikeus on 14 päivää. Asiakas vastaa myös silloin palautuksesta aiheutuvista kustannuksista. Palautus hoidetaan Etsyn toimintaohjeiden mukaisesti. 

5. Pitääkö toimitusehdot välttämättä lukea?

Toimitusehdot pitää ja kannattaa lukea, koska sieltä löytyvät ohjeet tilaamiseen sekä tilatessasi verkkosivustoltamme sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Ymmärrät, että hyväksymäsi ja vahvistamamme tilauksesi on sitova ja synnyttää näiden toimitusehtojen kanssa sopimuksen välillemme.

Luo kotisivut ilmaiseksi!